• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

NHL 07 PlayStation 2 konsolille. Suomalainen julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


NHL 2007 lätkäisee kiekon liikkeelle ennen näkemättömällä tyylillä!

Tilaa kaukaloiden kuningas ja nauti maalien teosta omalta sohvalta!

Maalaa kuin mestarit! Enemmän taitoa, enemmän taktiikkaa. NHL 07 tarjoilee kaikki lajin hienoudet ja näyttävää nopeatempoista lätkää. Erittäin hyväksi havaittua urheilupelikaavaa ei ole haluttu taaskaan rikkoa mutta kuitenkin peliä merkittävästi parantavat uudistukset ja päiviykset tekevät sarjasta vuosi vuoden jälkeen ostamisen arvoisen!

Entistä kauniimman ulkokuoren lisäksi runsaasti muutoksia, esim. uudet kontrollit. Uusimmassa versiossa pelataan pääasiassa tateilla, joilla hoidetaan niin luisteleminen kuin laukominenkin. ”Päänappeja” käytetään lähinnä taktiikkavaihdoksiin, sillä liipaisimet ja puskurinäppäimet hoitavat muut tehtävät.

Erillistä spurttitoimintoa ei enää ole. Koska tavoitteena on realismi, on mös yksityiskohtia hiottu. Kiekko liikkuu entistä aidommin, eikä se ilmesty maagisesti maalivahdin haamuhanskaan. Veskarin on pidettävä katse kiekossa ja suljettava se jäihin patjatorjunnan jälkeen. Mös mailat taipuvat laukausten voimasta, ja pelaajien käyttäytyminen vastaa enemmän esikuviaan.

Taustamusiikkina mm. suomalainen Bloodpit!