• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

NHL 06 GameCube

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

NHL 06 Nintendo GameCube konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Maalaa kuin mestarit!

Näytä tyylisi uudella EA Sportsin Taitotikulla ja päräytä punavalo päälle uusien hidastusajojen saattelemana.

Klassisella harhautusohjauksella voit puikkelehtia puolustajien välistä ja pyörryttää veskarit ennen lämäriäsi, joka heiluttaa verkkoa ja tiputtaa vesipullot. Omista jää, kuten EA Sportsin NHL 94 -klassikon kulta-aikoihin. Lähde aikamatkalle ja pelaa legendaarista NHL 94 -peliä, joka löytyy vain Playstation 2 -versiosta!

14. kertansa ilmestyvä EA Sportsin NHL -peli tuo pelattavaksi jokaisen NHL-joukkueen ja niiden lisäksi joukkueita Euroopan liigoista. Uusi realistinen kiekkofysiikka takaa, että kiekko on vaarallinen - kovat laukaukset saattavat loukata puolustajia, heläyttää verkkoja tai tipauttaa vesipullon maalin päältä. Kiekollisena liikkuminen on helpottunut edellisistä versioista. Pyydä syöttöä, käske joukkuetoveria laukaisemaan, kutsu puolustukseen apujoukkoja tai järjestä maalintekopaikkoja.

Uusi Taitolaukaus helpottaa tähtäimistä maaliteossa. Lämärin ampuminen sekä maalinteko on uudistettu kokonaan. Uudistunut EA Sportsin kikkailusauva: harhauta, laukaise ja maalaa ennennäkemättömällä tavalla NHL 06:ssa. Oikean analogisauvan (Trick stick) napautuksella valitset kohteen ja toteutat upeita kikkavetoja. Uusi liikevoimaan perustuva luistelu, melkein kuin luistelisit oikealla jäällä.

Uusittu Pelaajan luominen: luo itsesi näköinen pelaaja uusien analogisten muokkauskomentojen avulla. Lisää pelaajalle musta silmä tai murtunut nenä...

Maailman suurin Internet - pelaajaryhmä odottaa haastettasi. Lataa itsellesi uusia kokoonpanoja ja tarkkaile tilanteesi kehittymistä tulostauluilta. 1-8 pelaajan verkkopeli. Neljä pelaajaa voi samalla tietokoneella ottaa osaa taisteluun jossa eniten maaleja tehnyt pelaaja voittaa. Kiekkokansan rakastamat oranssitakit Timo Jutila ja Mika Saukkonen selostavat ottelut omalla pistämättömällä tavallaan. Taustamusiikkina raikaa raskas rock.