• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
Need For Speed Payback Xbox One

Need For Speed Payback Xbox One

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Need For Speed Payback Xbox One konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Need for Speed™, yksi maailman parhaiten myyvistä videopelisarjoista, palaa kostamaan uudessa toiminta-ajamismenestyspelissä nimeltä Need for Speed Payback.

Tässä Fortune Valleyn alamaailmaan sijoittuvassa pelissä petos rikkoi sinun ja ryhmäsi välit, mutta yhdistitte jälleen voimanne tuhotaksenne The Housen, pahan kartellin, joka hallitsee kaupungin kasinoita, rikollisia ja poliiseja. Tässä korruptoituneessa uhkapelurien paratiisissa panokset ovat korkeat ja talo – The House – voittaa aina.

Pelaa vaihtelevaa ja haastavaa tapahtumien maailmaa Tylerinä (Racer), Macinä (Showman) ja Jessinä (Wheelman). Jokaisen kuljettajan on ajettava kisoja sekä suoritettava tehtäviä ja haasteita ansaitakseen Valleyn alamaailman kunnioituksen ja päästäkseen kilpailemaan lopullisessa kisassa The Housen tuhoamiseksi.

Autosi on kaiken tekemäsi keskipisteessä. Valmista ainutlaatuisia autoja, joiden suorituskyky ja visuaalinen kustomointi on parempi kuin koskaan ennen. Vie ne äärirajoille paetessasi täpärästi kiinni joutumista eeppisissä poliisikamppailuissa.

Kohtaa muut kilpa-ajajat teillä tai maastossa kanjoneissa, aavikoilla, vuorilla ja kaupungissa. Korota panoksia pistämällä peliin lisää pelin sisäistä valuuttaa kaikissa tapahtumissa, haasteissa ja tehtävissä ja moninkertaista mahdolliset voittosi. Voit kuitenkin menettää kaiken. Hanki mainetta ja kunniaa yhdistämällä ja kilpailemalla Autologin suositusten kautta ystäviesi kanssa ja ensimmäistä kertaa myös mahdollisten kilpakumppaneiden kanssa. Leaderboardiisi täytetään muita samankaltaisen taitotason pelaajia, jotta näet, miten sijoitut ympäri maailmaa olevien pelaajien joukossa.

Need for Speed™ Payback tarjoaa jännittävää, adrenaliinipitoista toiminta-ajamisfantasiaa aina mielettömistä ryöstökeikkatehtävistä hurjiin autotaisteluihin ja leuat loksauttaviin käsikirjoitettuihin hetkiin.


TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

  • Romuautosta tehdasautoon ja superautoon: autosi on kaiken tekemäsi keskipisteessä Need for Speed Payback -pelissä. Hienosäädä suorituskykyäsi loputtomasti kussakin viidestä erilaisesta autoluokasta (Race, Drift, Off-Road, Drag ja Runner), jotta saat etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden missä tahansa kisassa, tehtävässä tai haasteessa. Löydä hylättyjä autoja kaikkialta maailmasta, jotta voit rakentaa täydellisen autosi alusta alkaen. Kerää, voita tai osta kuumimpia jälkimarkkinaosia ja tee useista autoista täydellisiä ajettavia menopelejä.
  • Elä toiminta-ajamisfantasiaa: pelaa räjähtävää, toiminnantäyteistä seikkailua kolmena erilaisena pelattavana hahmona, joita yhdistää yhteinen tavoite: kosto. Tyler, Mac ja Jess yhdistävät kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti voimansa tasatakseen tilit ja osallistuakseen lopulliseen kisaan The Housen tuhoamiseksi. Kamppaile poliiseja vastaan jatkuvasti kasvavalla intensiteetillä, aja kilpaa kilpakumppaneita vastaan kaupungin halki ja aja teillä sekä maastossa vuorten, kanjonien ja aavikon halki.
  • Suurten panosten kilpailu: voita suuria palkintoja uuden Risk vs Reward -pelaamisen myötä. Intensiivisten poliisitakaa-ajojen paluu merkitsee sitä, että panokset ovat suuremmat kuin koskaan ennen. Aseta maineesi peliin ja haasta ystäväsi tai mahdolliset kilpakumppanisi Autolog-suositusten kautta kampanjatapahtumissa tai kahden kesken klassisilla verkon leaderboardeilla.