• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€

Need for Speed Heat PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Need for Speed Heat PlayStation 4 konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo ja pikaopas

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Ota kaupungista mittaa öisin raivatessa tiesi läpi kiellettyjen katukisojen mainetta kasvattaaksesi.
Ahkeroi päivisin ja riskeeraa kaikki öisin Need for Speed Heat -kilpa-ajossa, joka pistää sinut rikollisten poliisien kanssa vastakkain, kun taistelet ansaitaksesi paikkasi kiellettyjen katukisojen maailmasta.

Kisaa päivisin laillisissa Speedhunters Showdown -kisoissa, joissa voit ansaita rahaa muokataksesi ja päivittääksesi tehokkaiden autojen kokoelmaasi. Kun autosi on säädetty täydelliseksi, aja yöhön ja haasta uudet vastustajat laittomissa katukisoissa, jotka kasvattavat mainettasi.

Öisin katuja partioi kuitenkin rikollinen poliisijoukko, joka yrittää murskata maanalaisen kisaskenen. Haasta heidät ja riskeeraa kaikki voittaaksesi suuria palkintoja tai suuntaa takaisin turvapaikkaan kokomaan joukkosi. Tiet, riskit ja autot ovat kaikki kaikessa katukisaskenessä, missä ryhmäsi laajenee jatkuvasti, autotallisi on täynnä huippuautoja ja kaupunki on leikkikenttänäsi.


Tärkeimmät ominaisuudet

Luo identiteetti

Säädä autojesi suorituskyky ja ohjattavuus tyyliisi sopivaksi, kokoa sitten online-kaveriden ryhmä ja iske kaduille aiheuttamaan kaaosta läpi Palm Cityn.

Ota riskejä

Ahkeroi paikallisessa kisaskenessä kasvattaaksesi tilisi saldoa erilaisissa tapahtumissa. Uhmaa sitten lakia, kun viet muokatut ajoneuvosi laittomiin kisoihin.

Kestä paineet

Kohtaa rikollisen poliisijoukon johtaja, komisario Mercer. Hän pyörittää korruptoitunutta operaatiota, joka myy jahdattavien kuskien autoja osiksi. Paljasta hänen rikolliset toimensa.