• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€

MotorStorm PS3

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

MotorStorm PlayStation 3 konsolille. Essentials julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Rankka maastoajo kehittyi vapaasti tutkittavaksi mutamellastukseksi

MotorStorm tarjoaa rajumpaa maastoajoa kuin mikään muu peli. Tuhottavat maastot ja autot sekä vapaus kaahata ratojen ulkopuolella luovat pulssia nostattavan ajoelämyksen.

Seitsemän ajoneuvoluokkaa, mukaan lukien nopsat motocross-pyörät, jykevät ATV:t, ketterät mönkijät, tehokkaat kuormurit, salamannopeat ralliautot, tanakat maasturit ja pysäyttämättömät rekat, on valmiina repimään Arizonan aavikkomaisemat halki.

Kaikki ajoneuvot voivat kilpailla samalla kertaa kisassa, jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Tyrmäävän realistiset ympäristöt muuttuvat takuulla kaoottiseksi mutakylvyksi.

Tekoälykuljettajat pystyvät ainutlaatuiseen valikoimaan temppuja ja toimivat eri tavoilla kisan aikana kohtaamissaan monenlaisissa tilanteissa. Ne eivät siis pelkästään reagoi pelaajan ajamiseen, vaan yrittävät runtata hänet ulos radalta ja tehdä Hollywood-tyylisiä kikkoja.

Kyse ei ole pelkästään ajamisesta: MotorStorm sijoittuu maailman suurimmille festivaaleille - viikon mittaisille kilpa-ajon, riehunnan ja rankan musiikin juhlille, jotka houkuttelevat tuhansittain faneja aavikolle...

  • Revittele läpi maisemien ja muuta radat mutalammikoiksi brutaaleissa maastoajokisoissa
  • Valittavana seitsemän erilaista ajoneuvoluokkaa, kuten enduropyörät, maasturit, ralliautot ja rekat
  • Tee Hollywood-tyylisiä temppuja ja runttaa vastustajat pois radalta