• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
Monster Hunter World Xbox One

Monster Hunter World Xbox One

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Monster Hunter World Xbox One konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Matkusta Uuteen maailmaan ... ja kauemmas!

Ryhdy metsästäjäksi ja surmaa raivokkaita petoja elävässä, hengittävässä ekosysteemissä, jossa voit hyödyntää ympäristöä ja sen monimuotoisia asukkaita yliotteen saamiseksi. Metsästä yksin tai yhdessä jopa kolmen muun online-pelaajan kanssa ja käytä tehtävistä saamiasi aineksia voimakkaampien varusteiden valmistamiseen. Matkasi vie sinut Uuden maailman laajojen seutujen halki, ja Iceborn-lisäosan myötä seikkailu jatkuu Hoarfrost Reachissa!

Uusi maailma

Ota metsästäjän rooli ja seikkaile uudella mantereella, jossa jäljität ja surmaat raivokkaita petoja hengästyttävissä taisteluissa. Hyödynnä taistelussa eduksesi ympäristön maastoa, kasvillisuutta ja villieläimiä äläkä kompastu niiden aiheuttamiin vaaroihin. Metsästäjänä sinut on käytettävä taitojasi kohteiden seuraamiseen ja taisteltava viekkaasti muuttuvissa taisteluissa.

Yhteistoiminnallinen moninpeli

Muodosta tiimi kolmen muun metsästäjän kanssa ja tehkää yhteistyötä uhkien kukistamiseksi. Uuden joustavan pudotusominaisuuden avulla voit aloittaa metsästyksen itseksesi ja yksinkertaisesti viittoa apua maailmanlaajuisesta ryhmästä, kun kohteesi ovat liian pelottavia yksin kohdattavaksi.

Tarkempaa pelaamista

Monster Hunter: World rakentuu erilaisille saumattomasti toimiville pelijärjestelmille, kuten jokaisen asetyypin tarkoituksenmukaiselle taistelumekanismille ja pudonneiden vihollisten varusteille, jotka ovat tarpeen tulevia ja isompia vihollisia vastaan taistellessa.