• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat!
  • Toimituskulut alkaen 2,40€

LEGO The Incredibles PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

LEGO The Incredibles PlayStation 4 konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo ja mainoslaput

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Valitse perheesi

Ryhdy oman miniseikkailusi sankariksi ja koe unohtumattomat kohtaukset ja toimintajaksot Disney Pixarin Ihmeperhe- ja Ihmeperhe 2 -elokuvista uudelleentaattuun LEGO-tyyliin. Tee yhteistyötä koko Parrin viisihenkisen perheen kesken monissa tapahtumaympäristöissä. Taistele superroistoja vastaan, koe legendaariset hetket uudelleen ja valtaa naapurusto takaisin itsellesi.Jokaisella sankarilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa: Elastigirl voi esimerkiksi muuttua jämäkäksi sillaksi, jota pitkin perhe voi kiivetä, ja Violet voi purkaa laserristikot, jotta Dash voi syöksyä niiden läpi. Ihmeperheen ihmeellisyys korostuu, kun tiimi yhdistää voimansa!


Tärkeimmät ominaisuudet

Perheen tiimityötä

Rakenna upeita LEGO-rakennuksia ja ratkaise pulmia yhdistämällä Parrin koko perheen ainutlaatuiset voimat. Mr. Incrediblen uskomaton voima, Elastigirlin taipuisuus ja muun porukan mahtavat kyvyt takaavat, että tiimityö on hauskaa.

Hahmojen mukautusta

Voit muokata hahmojen ulkoasua ja ominaisuuksia erityisellä mukautustyökalulla, joka on toteutettu supersankaripukujen räväkän suunnittelijan Edna ”E” Moden tyyliin.

Rikosten kitkentää

Pelasta kaupunki rikollisilta suorittamalla toiminnantäyteisiä sivutehtäviä ja peittoamalla tunnettuja superpahiksia, jotka hallitsevat kaupunginosia uudessa avoimessa pelimaailmassa.