• Toimituskulut alkaen 2,40€
  • Toimituskulut alkaen 2,40€

High School Musical: Sing it! PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)


High School Musical: Sing it! PlayStation 2 konsolille.

Peli tarvitsee SingStar mikrofonit toimiakseen.

Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


  1. Start of Something New
  2. Get'cha Head in the Game
  3. What I've Been Looking For (Sharpay and Ryan version)
  4. What I've Been Looking For (Troy and Gabriella version)
  5. Stick to the Status Quo
  6. When There Was Me and You
  7. Bop to the Top
  8. Breaking Free
  9. We're All in This Together
  10. I Can't Take My Eyes Off of You
  11. What Time Is It?
  12. Fabulous
  13. Work This Out
  14. You Are the Music in Me
  15. I Don't Dance
  16. You Are the Music in Me (Sharpay Version)
  17. Gotta Go My Own Way
  18. Bet On It
  19. Everyday**
  20. All for One
  21. Humuhumunukunukuapua'a
  22. All Good Now*
  23. Beautiful Soul*
  24. Cheetah Sisters*
  25. Counting On You*
  26. I Will Be Around*
  27. Jump To The Rhythm*
  28. No One*
  29. On The Ride*
  30. Push It To The Limit*

*Bonus Song. This song was not in any of the High School Musical Movies.

**Original movie soundtrack recording of this song.