• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Happy Feet PS2

4,95 €
−20 %

3,95 €

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Happy Feet PlayStation 2 konsolille.

Kotelo ja ohjekirja ranskaksi, pelikieli mm. englanti.


Sisältö: Pelilevy, kotelo (ranskaksi), ohjekirja (ranskaksi)

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Tanssi kuin pingviini!

Happy Feet on mukaansatempaava seikkailupeli, jossa lauletaan ja tanssitaan, ja pelaaja “steppaa” nuoren keisaripingviinin, Mumblen roolissa. Valitettavasti Mumble ei osaa laulaa, mutta tanssijana hän on varsinainen jäätikköjen partaveitsi! Mumblen kyvyttömyys löytää omaa lauluaan tarkoittaa, että hän ei voi koskaan saavuttaa rakastettunsa Glorian kiintymystä, pingviinin joka on yksi tavoitelluimpia koko maassa. Pelaaja kokee tarinaa noudatellen elämän Mumblen näkökulmasta. Löytöretkillä, musiikissa, tanssien ja tekemisissä ystävien ja vihamiesten pingviinimaailmassa. Sinä olet Mumble taaperoikäisestä aikuiseksi ja liu’ut vatsallasi, tanssit ja uit ympäri etelämannerta. Hauska musiikki täydentää rytmikästä peliä ja kahden pelaajan tanssikilpailuja. Mumble lähtee yhteisöstä hylkiönä mutta palaa sankarina ja pelastaa keisaripingviinien valtakunnan ainutlaatuisella steppaustaidollaan!

Koe “sattumoisin charmikkaan” Mumblen elämä! Tehtäväsi on voittaa Glorian rakkaus ja pelastaa keisaripingviinien valtakunta. Hyppää Mumblen housuihin ja koe steppauksen säestämä syntymä, pako nälkäisen merileopardin kynsistä, mainio ystävyys Adelie Amigosin kanssa ja hämmästyttävä kohtaaminen ihmisten kanssa.

Hauska elokuvamusiikki, jossa on mukana niin rokkia, diskoa kuin kantriakin mahdollistaa rytmikkään pelaamisen. Koe tanssilliset kohtaamiset Lovelacen ja Glorian kanssa ja laadi lauluista räätälöity soundtrack. Monen pelaajan Family Mode tarjoaa kahden pelaajan tanssikilpailut, rytmikkäät uintikilpailut ja mahakelkkailut.
Steppaa vihollisten karkottamiseksi ja Glorian kosiskeluun! Voita vastustajat, avaa uusia alueita ja ansaitse uusia tanssiliikkeitä. Liu’u mahallasi, tanssi, breikkaa ja syöksy yli valtavan Etelämantereen.