• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Gran Turismo Sport PS4

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Gran Turismo Sport PlayStation 4 konsolille. PlayStation Hits julkaisu.

Peli on yhteensopiva PlayStation VR-lasien kanssa.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Kilpa-ajon vallankumous

Palkittu kilpa-ajosimulaattorisarja kaahaa ensimmäistä kertaa PlayStation 4:lle ja tuo nukanaan korkeaoktaanista jännitystä, joka saa sykkeesi nousemaan.Polyphony Digital on kehittänyt yhteistyössä FIA:n (Fédération Internationale de l'Automobile) kanssa viimeiseen asti hienosäädetyn pelin, josta kaikki satunnaisista sunnuntaikuskeista kokeneimpiinkin vauhtihirmuihin voivat nauttia.

Kiinnitä turvavyö ja valmistaudu kahteen verkkokilpailusarjaan – edusta omaa maatasi Nations Cupissa ja aja suosikkiautovalmistajasi riveissä Manufacturer’s Cupissa.

Onnistutko saavuttamaan historiallisen voiton ensimmäisessä moottoriurheilumaailman viralliseksi osaksi tunnustetussa pelissä?


Aidot autot

Jokainen ajoneuvo on toteutettu digitaalisesti äärimmäisen tarkasti. Polyphony Digital Inc. -tiimi on onnistunut käyttämään jokaisen ajoneuvon luomisessa samaa intohimoa kuin niiden alkuperäisetkin suunnittelijat - ajovalojen sisäisestä rakenteesta istuinten ompeleisiin.

Täysi kattaus sisältää 174 ajoneuvoa, sekä kilpa- että sarjavalmisteisia, joten tarjolla on jokaiselle autoilun harrastajalle jotakin.

Alkuperäiset autot

Vision Gran Turismo antoi autovalmistajien suunnitella fantasia-autoja ja herättää ne eloon Gran Turismo 6 -pelin virtuaalisessa maailmassa. Tämä projekti jatkuu Gran Turismo Sport -pelissä.

GT League

Kiinnitä turvavyö ja valmistaudu vauhdikkaaseen yksinpelitilaan, joka sisältää monia klassikkokisoja ja kestävyysajoja, joita on nähty aiemmissa GT-julkaisuissa. Riittävätkö taitosi paalupaikan saamiseen suosituissa kisoissa kuten Sunday Cup, Clubman Cup ja FF Challenge?

Ajaminen

Voit ohjata pelin ajoneuvoja entistä syvällisemmän ohjauksen avulla samalla tavalla kuin ajat aidoilla autoilla. Vaikka peli perustuu ensimmäisen Gran Turismon perusperiaatteille, uusi fysiikkamoottori on kehittynyt merkittävästi, mikä tekee siitä sopivan niin aloittelijoille kuin kokeneimmille kuskeillekin.

Perustaidot, kuten jarruttaminen ja mutkaan lähestyminen, voidaan opetella alusta pitäen, mikä antaa korvaamatonta apua ajopelien tulokkaille.

Radat

Gran Turismo Sport sisältää useita aiemmissa Gran Turismo -peleissä nähtyjä ratoja, kuten Nürburgring Nordschleife, mutta mukana on myös uusia ratoja, jotka esiintyvät pelisarjassa ensimmäistä kertaa. Näihin kuuluvat mm. legendaarinen Tokyo Expressway ja vajaan kilometrin pituinen Northern Isle Speedway -ovaalirata.

Gran Turismo Sportissa on yhteensä 17 sijaintia ja 40 rataa, jotka vievät kuskit japanilaises suurkaupungin vilinästä aina Meksikon ja Yhdysvaltojen rajalle asti.