• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€

Franklin Syntymäpäiväyllätys PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Franklin Syntymäpäiväyllätys PlayStation 2 konsolille. Suomijulkaisu.

Pelikieli mm. suomi.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Koe maailmaa Franklinin silmin tässä nuorille pelaajille tarkoitetussa jännittävässä seikkailupelissä!

Lähde mukaan kilpikonna Franklinin hauskaan, turvalliseen ja opettavaiseen maailmaan. Tapaat kaikki tutut suosikkihahmot ja pääset seikkailemaan läpi kymmenen ratkiriemukkaan pelitason. Peli perustuu suosittuun samannimiseen amerikkalaiseen piirrossarjaan, jota on esitetty Pikku Kakkosessa.

Franklin siirtyy nyt ensimmäistä kertaa PlayStationille ja valloittaa takuuvarmasti kaikki perheen pienimmät. Pieni kilpikonna oppii tekemällä virheitä. Jos hän eksyy tai käyttäytyy hassusti, hän usein löytää ratkaisun aivan itse. Opetellaan asuinympäristön sanastoa, vietetään synttäreitä ja seikkaillaan kaverien kanssa. Tuttuun tapaan Franklin välittää lämpimällä tavallaan viestin siitä, mikä on tärkeää. Tarina on rakennettu kannustamaan lapsen mielikuvitusta, luovuutta ja ongelmienratkaisukykyä.

Ohjaa Franklin läpi kymmenen hauskan ja haasteellisen tason. Tapaa kaikki Franklinin ystävät. 10 minipeliä, joita voi pelata yksin- tai moninpelimoodissa. Minipelit sisältävät sekä muisti- että taitopelejä. Mukana on esimerkiksi värityspeli, korttipeli, tasohyppely, kilpa-ajoa, jalkapalloa, jääkiekkoa, arvoituksia, arkadia ja aarteen etsintää. Pelissä on 3 vaikeustasoa. Franklin -pelin animaatio on viatonta ja satukirjamaista, joten peliä voi huoletta suositella lapsiperheisiin. Hauskaa seikkailupeliä suositellaan 3-8-vuotiaille.