• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Fire Emblem: Three Houses Switch

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Fire Emblem: Three Houses Nintendo Switch konsolille. Pohjoismaiden julkaisu.


Sisältö: Pelikasetti, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Täysin uusi Fire Emblem uudella tarinalla ja uusilla hahmoilla.

Fire Emblem: Three Houses sijoittuu Fódlanin maahan, jossa Church of Seiros käyttää suurta valtaansa maahan ja sen kansaan. Tarinan päähenkilönä pelaajan on, taistelukentällä taistelemisen lisäksi, oltava myös vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa luodakseen suhteita ja kerätäkseen tietoa.

Tämä vuoropohjainen taktinen roolipeli tuo uusia strategisia käänteitä taisteluihin, joissa voit käyttää joukkomuodostelmia, jotka tukevat yksittäisiä yksiköitä taistelukentällä. Onko sinulla se, mitä tarvitaan selviytymiseen ja valloittamiseen tässä täysin uudessa Fire Emblem -pelissä?

Kenet sinä valitset?

"The Black Eagles", "The Blue Lions", "The Golden Deer". Nämä kolme jaloa ja arvostettua perhettä ovat osa Upseerien akatemiaa, eliittikoulua, joka kouluttaa opiskelijoitaan käyttämään aseita, taikuutta ja muita erityisiä taitoja. Sinun täytyy valita yksi näistä jaloista perheistä ja johdettava sen opiskelijoita elämän ja kuoleman taisteluissa. Kaikilla opiskelijoilla on oma persoonallisuutensa ja mahdollisuudet oppia asioita. He voivat myös vahvistaa ja tukea toisiaan taistelukentillä.