• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
FIFA 20 Xbox One

FIFA 20 Xbox One


Kuvaus

FIFA 20 Xbox One konsolille.


Tuo pokaali kotiin

Kuningaslaji herää henkiin, kun FIFA palaa uuden kauden ja parannettujen hyökkäys- ja puolustusmekaniikkojen kanssa, jotka parantavat jokaista hetkeä kentällä. Kättesi ulottuvilla on satoja joukkueita läpi jalkapalloliigojen ja kisojen, mukaan lukien UEFA Champions League, ja FIFA Ultimate Team tarjoaa entistäkin enemmän tapoja unelmajoukkueesi muodostamiseen.

Luvassa on myös täysin uusi ja autenttinen katufutis. VOLTA FOOTBALL vie sinut katufutiskentille ympäri maailmaa – Amsterdamin alikuluilta lontoolaisten naapurustojen häkkeihin ja tokiolaisten pilvenpiirtäjien katoille.


Tärkeimmät ominaisuudet

VOLTA FOOTBALL

Tutustu The World’s Gamen uuteen puoleen – nopeatempoiseen katujalkapalloon, jota pelataan kentillä, häkeissä ja katoilla ympäri maailman.

Football Intelligence nostaa pelin uudelle tasolle

Muuta pelitapaasi pallofysiikan, tekoälypuolustuksen ja muiden ominaisuuksien parannuksilla. Ota pallottomat tilanteet haltuun päivitetyllä järjestelmällä ja ohita puolustajat uudella sivuttaiskuljetusmekaniikalla.

FIFA 20 Ultimate Team

Kasaa täydellinen joukkue tuhansien pelaajien joukosta ja kilpaile suosituimmassa FIFA-pelimuodossa, jossa on myös UEFA Champions League- ja Europa League -sisältöä.