• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,95€
Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Fallout 76 PlayStation 4 konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Skyrimin ja Fallout 4:n palkittu kehittäjä Bethesda Game Studios toivottaa sinut tervetulleeksi Fallout 76:een.

Kaksikymmentäviisi vuotta pommitusten jälkeen sinä ja muut parhaimpien ja älykkäimpien joukosta valitut holvilaiset astutte ydinsodan jälkeisen Amerikan maaperälle Joutomaan valtauspäivänä 2102. Tutki, suorita tehtäviä, rakenna ja kukista joutomaan suurimman uhkat yksin tai porukalla. Tutki laajaa ydinsodan runtelemaa joutomaata tässä Fallout-tarinaa laajentavassa avoimen maailman moninpelissä. Koe legendaarisen Fallout-universumin tähän mennessä suurin ja dynaamisin maailma.

Kiehtovia tehtäväsarjoja ja mielenkiintoisia hahmoja

Selvitä Länsi-Virginian salaisuudet pelaamalla kiehtovaa päätehtävää, joka alkaa siitä hetkestä, kun astut ulos holvista nro 76. Tee tuttavuutta jälleenrakentamaan saapuneiden naapureiden kanssa tai petä heidät. Koe Appalakit sen asukkaiden näkökulmasta.

Kausittainen pistetaulukko

Kausi sisältää kertakäyttötavaroiden ja C.A.M.P.-esineiden kaltaisia ilmaispalkintoja. Voit edetä siinä suorittamalla aikarajoitettuja haasteita.

Moninpelattava roolipeli

Luo hahmosi S.P.E.C.I.A.L-järjestelmällä ja luo oma polkusi ja maineesi uudessa villissä joutomaassa, jossa on satoja alueita. Edessäsi on uusi ja ainutkertainen Fallout-seikkailu, lähditpä matkaan yksin tai kavereiden kanssa.

Upea vuoristomaa

Fallout 76:n maailman keskiössä on tarina, joka herättää henkiin kuusi Länsi-Virginian aluetta. Appalakkien metsistä punaiselle Cranberry Bogin myrkkysuoaukealle – jokaisella alueella on omat riskinsä ja palkintonsa.

Uusi amerikkalainen unelma

Rakenna ja valmista missä päin maailmaa tahansa uudella Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) -laitteella. C.A.M.P. tarjoaa tuikitärkeää suojaa, tarvikkeita ja turvapaikan. Sen avulla voi myös käydä kauppaa muiden selviytyjien kanssa.

Fallout Worlds

Pelaa ainutkertaisia seikkailuja Appalakeilla Fallout Worldsin avulla. Se käsittää kehittyvän sarjan ominaisuuksia, joiden avulla pelaajat voivat mukauttaa asetuksia ja pelata Fallout 76:ta aivan uusin tavoin.