• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

DRIVECLUB PlayStation 4 konsolille.

Kuuluu PS4 Pro Enhanced peleihin.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


DRIVECLUB on uskomattoman aito ja mukaansatempaava ajokokemus, jossa tunnet maailman tehokkaimpien ja kauneimpien autojen ajamisen riemun.

Maailman siisteimmät autot - Kaikki DRIVECLUBin autot on huolellisesti valittu niiden tehokkuuden ja tyylikkyyden perusteella, ja niillä ajaminen on silkkaa juhlaa. Autot on luotu uskomattoman yksityiskohtaisesti ja tarkasti niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Voit itse kustomoida autotallisi autoja ja esitellä autojesi ulkoasua tai klubisi värejä kilparadalla.
Upeita aitoja sijainteja - DRIVECLUBin oikeiden teiden inspiroimat kartat eri puolilta maailmaa tarjoavat kaikenlaisille ajajille lukuisia haasteita. Harjoittele ajotekniikkaa Kanadan avarilla ja nopeilla pikateillä, hio refleksejäsi Ison-Britannian arvaamattomilla maanteillä tai viritä ohjaustaitosi äärimmilleen Intian vuoristoisilla ja tomuisilla reiteillä.
Mukaansatempaava ajokokemus - Kaikki kilpa-ajamisen yksityiskohdat on huolellisesti hiottu mahdollisimman aidon ja jännittävän ajokokemuksen aikaansaamiseksi. Tunne tie renkaittesi alla ja moottorin jyrinä sekä adrenaliini suonissasi, kun puristat rattia rystyset valkoisina.
Aja DRIVECLUB-ajokiertue - Vahvan ja sosiaalisen moninpelikokemuksen lisäksi DRIVECLUBissa on myös yksinpelikampanja, jossa voit kiertää eri tapahtumia maailmalla ja osallistua faceoffeihin ja muihin haasteisiin sekä ansaita mainetta itsellesi ja klubillesi.