• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
Dead Rising 3 Xbox One

Dead Rising 3 Xbox One

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Dead Rising 3 Xbox One konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Pelin ikäraja K-18


Tervetuloa maailmanloppuun

Kymmenen vuoden päähän Dead Rising 2:n Fortune Cityn tapahtumista sijoittuva peli esittelee Nick Ramosin, nuoren mekaanikon, jolla on outo tatuointi ja salaperäinen menneisyys. Nickin on onnistuttava pakenemaan zombeja täynnä olevasta kaupungista, ennen kuin lähestyvä sotilasisku pyyhkäisee Kalifornian Los Perdidosin kaupungin ja sen asukkaat kartalta. Nick ei pysty tähän kaikkeen yksin – hänen on lyöttäydyttävä yhteen muiden selviytyjien kanssa pysyäkseen hengissä. Heidän on taisteltava tiensä ulos, ennen kuin on liian myöhäistä. Mukaansatempaava avoin maailma, intensiivinen toiminta ja vertaansa vailla oleva aseiden ja hahmojen mukautus antavat lupauksen siitä, että zombintappohuvin uusi sukupolvi on saapunut Dead Rising 3:n myötä.

Ominaisuudet

Uusi kaupunki, massiivinen avoin maailma

Massiivisen ja dynaamisen maailman esittelevä Dead Rising 3 on avoimen maailman pelien uusi mittapuu. Xbox Onen vauhdittama Dead Rising 3 antaa sinulle tutkittavaksi Los Perdidosin kaupungin ja vie sinut keskelle toimintaa ja uuden sukupolven upeaa grafiikkaa

Kaksi näyttöä, enemmän toimintaa

Xbox SmartGlass tarjoaa Dead Rising 3 -kokemuksen, jossa on enemmän yhteyksiä. SmartGlass-yhteensopivalla laitteella voit avata yhteyden Zombie Defense and Control -verkostoon ja saada ainutlaatuisia tehtäviä, uusia aseita, tehokkaita sotilaallisia tukitoimintoja ja paljon muuta!* *Edellyttää Xbox SmartGlass -sovelluksen kanssa yhteensopivaa laitetta ja Internet-yhteyttä. Internet-palveluntarjoaja saattaa periä maksun.

Aisti vaara

Kinect tekee pelaamisesta entistä mukaansatempaavampaa, sillä zombit kuulevat ruudun ulkopuolelta kantautuvat äänet ja reagoivat sinuun. Liikeohjauksella voit osoittaa ja komentaa selviytyjätovereitasi ja jopa pilkata vihollisia huutamalla loukkauksia.

Kaikkien aikojen zombihiekkalaatikko

Los Perdidosin zombit ovat älykkäämpiä ja vaarallisempia kuin koskaan. Kun vastassa on tehokas tekoäly ja jaettu tietoisuus, pelaajien on pakko tuoda peliin kaikki hoksottimet, taistelutaidot ja luovuus selvitäkseen hengissä.