• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Call of Duty: Modern Warfare Xbox One

27,95 €
−47 %

14,95 €

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Call of Duty: Modern Warfare Xbox One konsolille.

Kuuluu Xbox One X Enhanced peleihin.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Pelin ikäraja K-18


Valmistaudu peiteoperaatioihin - Modern Warfare® tekee paluun!

Panokset eivät ole koskaan olleet korkeammat, kun pelaajat tarttuvat tappaviin One Tier -operaattorien rooleihin tässä sykettä nostattavassa saagassa, joka tulee vaikuttamaan kansainväliseen voimatasapainoon. Call of Duty: Modern Warfare imaisee fanit uskomattoman raakaan, kaunistelemattomaan ja provosoivaan kerrontaan, joka tuo vertaansa vailla olevaa intensiivisyyttä ja tuo esiin modernin sodan muuttuvan luonteen. Kehittäjänä kaiken aloittanut Infinity Ward -studio, joka tarjoaa eeppisen uudelleentulkinnan ikonisesta Modern Warfare -sarjasta maasta aina alusta alkaen.

Call of Duty: Modern Warfare ja sen intuitiivinen ja dramaattinen yksinpelitarinakampanja uhmaa rajoja ja rikkoo sääntöjä tavalla, jolla vain Modern Warfare voi. Pelaajat ottavat osaa henkeäsalpaaviin peiteoperaatioihin monipuolisen ja kansainvälisistä erikoisjoukoista koostuvan henkilökaartin rinnalla ikonisissa Euroopan kaupungeissa ja epävakaisilla Lähi-idän lakeuksilla.

Tarina ei pääty tähän.

Call of Duty: Modern Warfaressa, pelaajat syöstään osaksi mukaansatempaavaa tarinaa, joka kattaa koko pelin. Koe kaikkien aikojen upein verkkopeliareena sekä perinteinen moninpeli ja erikoisjoukkojen haasteita. Voit myös hypätä mukaan Warzoneen, joka on uusi maksuton pelialusta kaikille laitealustoille.