• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Boogie Superstar Wii

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Boogie Superstar Nintendo Wii konsolille.

Peli tarvitsee mikrofonin.

Wii konsoli tukee suurinta osaa USB-mikrofoneista.


Sisältö: Pelilevy, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Boogie SuperStar tarjoaa ultimaattisen pelikokemuksen: sinulle annetaan mahdollisuus laulaa ja tanssia tiesi tähdeksi!

Boogie SuperStarissa et vain laula mukana, vaan sinun on myös tehtävä show ja noustava tähdeksi. Kun kykysi on huomattu, sinut viedään trooppisella, autiolle saarelle. Siellä opit, mitä vaaditaan tähtenä olemiseen.

Muokkaa hahmoasi luodaksesi esiintyjän, joka heijastaa omaa, uniikkia tyyliäsi. Kehitä laulu- ja tanssitaitojasi esiintymällä tyylikkäissä ympäristöissä, jotka soveltuvat tähdelle. Pitäkää hauskaa frendiesi kanssa pelaamalla yhdessä heidän kanssaan, yhdistämällä suosikkibiisiesi lauluosuudet mikrofonilla oikeisiin tanssiliikkeisiin, jotka tallentuvat Wiin liikkeentunnistavan ohjaimen kautta.

Kun taitosi ovat täydelliset, voit esiintyä tuomareilla kovimmassa kilpailussa: Boogie Star Show'ssa. Valitse miljoonista erilaisista variaatioista omat suosikkisi ja luo yhtä yksilöllinen hahmo, kuin itsekin olet. Esitä suosikkikappaleitasi, jotka tämän hetken suosituimmat artistit ovat tehneet tunnetuiksi. Mukana kymmeniä kovia biisiä - parempaa biisivalikoimaa et löydä mistään pelistä! Opi pop-, katu- ja teknomusiikkityylien siisteimmät tanssiliikkeet. Voit käyttää niitä luodaksesi omia koreografioitasi!

Laula tai tanssi ystäväsi kanssa kahden pelaajan moninpelissä. Voitte myös kilpailla toisianne vastaan jopa neljän pelaajan moninpelissä! Etene aina kohti Boogie Star Show'ta ja kilpaile itsesi seuraavaksi Boogie-supertähdeksi!