• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Black PlayStation 2 konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Black tuo räiskintäpeleihin tuoreen näkemyksen

Viime vuosina ihannoitu hiiviskely ja tiukka realismi on hylätty, ja niiden tilalle tarjotaan toiminnantäytteisiä tulitaisteluita elokuvamaailman räjähtävimpien räiskintöjen malliin. Toiminnalliset tulitaistelut ja dynaaminen pelimaailma tuovat uutta potkua räiskintäpelien maailmaan.

Ylivoimainen vihollinen on voitettavissa vain, jos opettelet hökkäämään ennennäkemättömän aggressiivisesti ja käytät ympäristöä hyväksesi. Blackissa pelkkä vihollisten ampuminen ei näet riitä. Voit tuhota niin patsaat, kyltit, seinät ja katot kuin ovet ja ikkunatkin. Ympäristöä hödyntämällä voit yllättää, tainnuttaa, haavoittaa ja tuhota viholliset. Blackissa tuho on mös täydellistä ja kauaskantoista. Jokainen kuti on tärkeä, jokainen osuma aiheuttaa tuhoa.

Huippuluokan räiskintää:

Luvassa on kaikkien aikojen tuhoisinta peliräiskintää. Pelimaailma reagoi pelaajan toimiin monipuolisemmin kuin koskaan ennen.

Tyylikästä tuhoa:

Käytä ympäristöä hödyksesi. Tuhoutuva ympäristö on syytä ottaa huomioon taktiikkaa suunnitellessa. Ympäristöä hödyntämällä voit tuhota suojautuneet viholliset, niitata monta vihollista kerralla sekä aiheuttaa ennennäkemättömän suurta tuhoa. Uskomattomia aseita: Käytössä ovat suurimmat ja tuhoisimmat aseet, jotka ovat tuttuja Hollywood-leffoista The Matrix, Terminator 2 ja Predator.

Tuhokvartetti:

Pelaajan tukena on kolme huippuunsa treenattua taistelijaa, joten käytössä on moninkertainen tulivoima. Tiimitö nostaa mös viestinnän entistä tärkeämpään osaan. Ketterät viholliset: Monipuoliset vastustajat, jotka toimivat älykkäästi vaarallisessa ympäristössä.

Ruudinkäryä ilmassa:

Moisia ruumiskasoja ei ole videopeleissä ennen nähty. Black tarjoaa keskeytymätöntä toimintaa ja viisinkertaisen määrän vihollisia tavanomaisiin peleihin nähden.