• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Bakugan Battle Brawlers PS2

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Bakugan Battle Brawlers PlayStation 2 konsolille.


Sisältö: Pelilevy, kotelo, ohjekirja

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: PAL


Rikku-niminen nuorukainen uneksii liittymisestä Bakugan-taisteluihin, vaikka hänellä ei ole yhtään omaa Bakugania. Eräänä päivänä hänen unelmansa toteutuu.

Rikku saa maistiaisen taistelemisesta, kun hänen ystävänsä Dan lainaa hänelle Dragon, Bakuganin jolla on valtavasti kokemusta areenataisteluista. Bakugan-taistelun kiihkeys imaisi Rikkun kokonaan mukaansa, joten hän palauttaa Dragon Danille haikeana. Matkalla kotiin elämänsä jännittävimmän päivän jälkeen Rikku törmää kuitenkin ennennäkemättömään Bakuganiin nimeltään Leonidas.

Leonidas uskoutuu Rikkulle ja kertoo päätyneensä tähän vieraaseen maailmaan mystisesti. Hän suostuu jäämään Rikkun luo, kunnes saa asian selvitettyä. Nyt kun Rikkulla on oma, ainutkertainen Bakugan, hän on valmis osallistumaan ensimmäiseen turnaukseensa ja muuttamaan sekä Leonidasin että itsensä elämän lopullisesti.


Bakugan: Battle Brawlers on ensimmäinen videopeli, joka perustuu suosittuihin Bakugan-leluihin, -korttipeliin ja -piirrossarjaan. Siinä pelaaja aloittaa kouluttamattomana Bakugan-taistelijana, ja hänen pitää taistella tiensä kukkulan kuninkaaksi.
Tämä ainutkertainen peli yhdistää piirrossarjan dramaattisuuden ja tarinan korttipelin taito- ja strategiaelementteihin, mikä saa pelaajat uppoutumaan siihen täysin. Heitä Bakugan-kortteja taistelukentälle ja yritä päästää Bakugan-pallojesi valtaisat voimat valloilleen ampumalla ne tarkasti korttien päälle. Kun kaksi Bakugania jää samalle kortille, ne muuttuvat jättihirviöiksi ja taistelevat loppuun saakka!

Ominaisuuksia:

  • Syvällinen tarina: Pääset osallistumaan eeppiseen ja ainutkertaiseen tarinaan, jonka piirrossarjan käsikirjoittajat ovat laatineet nimenomaisesti videopeliä varten.
  • Ainutlaatuiset taisteluareenat: Valittavissa on erilaisia taisteluareenoita. Jokaisella on oma muotonsa ja kokonsa sekä omat ansansa ja ominaisuutensa.
  • Luo oma Bakugan-taistelija: Peliin voi laatia oman roolihahmon tai siinä voi pelata suosikkihahmoa piirrossarjasta.
  • Uusia Bakugan-hirviöitä: Pelissä voi kerätä jopa 40 Bakugania ja satoja kortteja, joista osa on ennennäkemättömiä!
  • Moninpeli: Pelaajat kohtaavat toisensa mukautetuissa otteluissa, joissa he voivat itse valita areenan, hahmot ja jopa säännöt.