• Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€
  • Nopeat toimitukset ja turvalliset maksutavat
  • Toimituskulut alkaen 2,70€

Animal Crossing: New Horizons Switch

Ei varastossa
Toimitusaika: 1-4 päivä(ä)

Kuvaus

Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch konsolille.


Sisältö: Pelikasetti, kotelo

Kunto: Käytetty

Aluekoodi: EUR


Autiolla saarella voit vapauttaa luovuutesi ja nauttia vapaudesta tehdä mitä haluat ja milloin haluat.

Jos modernin elämän hälinä häiritsee sinua, Tom Nookilla on uusi bisnesidea, jota tulet varmasti rakastamaan: hänen täysin uusi, todella ainutlaatuinen Nook Inc. Deserted Island Getaway Package!

Olet varmasti kohdannut aiemmin värikkäitä hahmoja lähellä ja kaukaa. Viettänyt hauskaa aikaa yhtenä kaupungin asukkaana. Ehkä olet jopa kääntänyt uuden lehden ja omistautunut julkiselle palvelulle! Mutta sisimmässäsi kaipaat ehkä... vapautta? Mahdollisuutta tehdä mitä haluat, milloin haluat? Sitten ehkä pitkä kävelymatka autiosaaren rannalla, missä odottaa paljon koskematonta luontoa, on juuri se mitä tarvitset!

Rauhallinen luovuus ja viehätys odottavat, kun käärit hihasi ja teet uudesta elämästäsi, mitä haluat sen olevan.

Kerää resursseja ja luo kaikenlaista aina mukavuuksista käteviin työkaluihin. Käytä taitojasi viherpeukalona, kun kasvatat kukkia ja puita uusilla tavoilla. Rakenna oma koti, jota voit sisustaa vapaasti sisältä ja ulkoa.

Ystävysty uusien saapuvien asukkaiden kanssa, nauti eri vuodenajoista, ylitä jokia tutkiessasi saarta, ja paljon muuta!

  • Muokkaa hahmoasi ja kotiasi, ja koristele maisemaa (huonekaluilla, jos haluat!), kun luot oman paratiisisaaren.
  • Koe uusi crafting-järjestelmä – kerää materiaaleja rakentaaksesi kaikkea huonekaluista työkaluihin.
  • Nauti useista rentouttavista aktiviteeteista kuten puutarhanhoito, kalastaminen, sisustaminen ja muiden hahmojen kanssa jutteleminen, ja paljon muuta, kun klassiset Animal Crossing -kokemukset heräävät henkiin hauskoilla uusilla tavoilla autiosaarella.
  • Jopa kahdeksan pelaajaa voi asua saarella ja neljä saman saaren asukasta voi pelata yhdessä samanaikaisesti samalla konsolilla.
  • Kahdeksan pelaajaa voi pelata samanaikaisesti yhden pelaajan saarella online-moninpelissä* tai paikallisesti usealla konsolilla**.


*Online-moninpelaaminen edellyttää Nintendo Switch Online -jäsenyyttä ja Nintendo Account -tiliä sekä internet-yhteyttä.**Tämä edellyttää lisäpelejä, konsoleita ja/tai lisätarvikkeita.